4 februarie 2010

I shotgunned a bear, and here is my father!


Oficial, sunt Miss Santier din momentul in care job-ul meu m-a facut sa imi petrec o buna parte a timpului prin asemenea locatii. Titlul nu mi l-am acordat eu, nici muncitorii, ci colegii de birou care cred ca m-au trimis acolo mai mult pentru a avea un motiv de bascalie in pauza de tigara :-) Dar eu sunt constiincioasa si ma duc de fiecare data, imi iau notite, si chiar am inceput sa inteleg ce vorbesc constructorii intre ei (spre deosebire de acum un an, cand puteam sa jur ca sunt specialisti in Esperanto). Astazi insa am devenit si Doamna Inginer (nu, nu am fost strigata asa din greseala, ci am observat ca am fost cadorisita in acest fel in actele oficiale ale lucrarii respective), o premiera, mai ales ca eu am terminat filologia.

Si, ca intr-un Oscar Moment, vreau sa ii dedic acest titlu tatalui meu, care a crezut mereu in mine, si al carui vis s-a implinit in aceasta dimineata: are, in sfarsit, fata inginer!

13 comentarii:

Anonim spunea...

Soro, nu mai zi la nimeni, că ne faci neamul de râs! Ne-ajunge un "injiner" în familie! =))

Blanche Neige spunea...

Lasa, lasa, iti dai seama cate meserii pot sa imi trec acum pe cartea de vizita? Mai am un pic si acopar nomenclatorul!

Anonim spunea...

Cu ce?! Îi faci o glazură de marţipan? =))

penisdemasa spunea...

bă, da mai concret, ce dracu faci tu ca să trăiești? eu unul, în momentul ăsta, pot spune că tot știu despre tine e că faci poze...acum vii și mă confuzezi cu un inginer, plm...

Blanche Neige spunea...

@pdm
Am terminat o facultate oarecare, cu o specializare pe care nu am apucat sa o practic. Din fotografie inca nu fac bani, dar planuiesc sa fac in viitor. Iar munca pentru care sunt platita momentan nu are legatura nici cu specializarea mea, nici cu fotografia, si nici nu ingineria. Te-am lamurit? :-)))

Anonim spunea...

Stai să ghicesc! Îi fi ministru în Guvernul Boc? Că numai acolo se admit persoane care n-au nici în clin nici în mânecă cu ceea ce fac, raportat la pregătirea lor profesională! Asta e! Am ghicit! :D

Simion Cristian spunea...

Esti o tehnocrata in filologie... suna bine! ;)

penisdemasa spunea...

sunt perfect lămurit...exact așa când mi s-a spus că ”nona” este un fel de ”zoză”...lasă fată, dacă ești satisfăcută, nu mai contează că ai terminat baletul și mânuiești picamărul.

Blanche Neige spunea...

@SLVC
Cum ai ghicit?? M-ai vazut la televizor, cumva? Asa e, eu eram aia de manuia canile cu cafea si servetelele la sedintele guvernului!
@Simion Cristian
Mai degraba sunt o tehnocrata nespecializata, asta daca iti plac oximoroanele :-)
@pdm
Ma bucur ca te-am lamurit, ca stateam cu o piatra pe inima...

penisdemasa spunea...

eu stau cu una la rinichi, da cred că o s-o piș :-p

Blanche Neige spunea...

@pdm
Las-o acolo, ca nu sti cand ti-ar putea folosi :-)))

penisdemasa spunea...

pe viscolu ăsta poate...atârn mai greu :-D

Blanche Neige spunea...

@pdm
Si daca asta nu functioneaza, pune-ti doua caramizi in buzunare :-)

Trimiteți un comentariu