24 ianuarie 2010

My friend confessed she passed the test

Urasc zapada! Frigul imi face rau, iar pozele imi ies supraexpuse. Iar cand o colega mi-a scris vineri, invitandu-ma la un antrenament de karate in zapada, am spus ”Da!” imediat. Satisfactiile cresc pe masura ce provocarile sunt tot mai dureroase, nu?


Iar pentru mine provocarea a fost imensa, sa pozez siluete imbracate in alb din cap pana in picioare, pe un camp de zapada imaculata, sub un soare orbitor care se reflecta si de pe cele mai mici suprafete.

Nici in ziua de azi nu imi pot explica de ce eu am crezut initial ca e vorba de grupa de juniori, si am plecat de acasa anuntand pe toata lumea ca ma duc sa pozez copii in zapada.

Judecand dupa centurile lor, numai incepatori nu sunt!

Nu imi pot imagina cum a fost pentru ei antrenamentul, dar eu am obosit doar strecurandu-ma printre ei si incercand sa nu le stau in cale, dar in acelasi timp si sa le fac poze.







Trebuie sa recunosc ca admir un om curajos! Iar pe colega mea si mai mult! La aceasta etapa eu eram deja congelata, si eram imbracata pana in dinti.


Cine ma mai enerveaza, sa se uite bine la pozele astea si sa se gandeasca ca astia sunt prietenii mei care ar sari in apararea mea la cel mai mic semn! De fapt e prima oara cand ii intalnesc, dar voi nu stiti asta, nu? He, he...


La final am fost rasplatita cu un pahar de ciocolata calda si cu o discutie destinsa. Am descoperit niste oameni calzi si prietenosi, in ciuda aparentelor uneori fioroase.
Acesta a fost micul si primul meu fotoreportaj!

7 comentarii:

Anonim spunea...

No, soro dragă, cu unul de-asta să te măriţi, că faci economie la încălzire! =))

penisdemasa spunea...

deci ce-ați făcut voi acolo e cam hardcore, părerea mea...aia în sutien, ăia-n țâțele goale, nuș ce să zic...
auzi? da de ce trebuiau să-nghețe? e ceva legat de aură sau cum? că din ce văz eo p-acolo tot șpagate și sfori se fac, deci de ce?

Blanche Neige spunea...

E o chestie de concentrare si meditatie (pentru a ajunge sa ignore complet senzatia de durere), dupa cate am inteles eu. Dar poate iti raspund ei mai bine, ca stiu ca si ei citesc blogul :-)
Eu tocmai de asta ii si admir, ca eu am inghetat complet, si eram echipata de urcat pe Kilimanjaro!

Blanche Neige spunea...

@SLVC
Chiar ma gandeam sa ii rog sa imi dea si mie niste lectii, macar sa nu mai fiu nevoita sa pornesc centrala electrica luna asta :-)

Anonim spunea...

Ei, lecţii...
(Ce zic io şi ce pricepe ea! ;) )
Auzi, da' pe dom' profesor nu-l văzui la bustu' gol pe-acolo. Ei?

penisdemasa spunea...

@maman
domn profesor n-are bust, e prea artist pentru a avea bust...are doar portret :-P
@AcZ
eo mă concentrez doar când sunt pe veceu, asta-nseamnă că fac carate? ieeee eee! de când eram mic mi-am dorit să fiu și eo un carate chid din ăla de stă în poziția cocor și uite acum mi-am dat seama, ca în povețele alea chinezești, CĂ CArate chidu a fost tot timpul în mine, dar nu am știut să-l descopăr...

Blanche Neige spunea...

@pdm
Eu cred ca sportul ala aduce mai mult cu kkrate, decat cu karate :-) (na ca ma molipsesc de la tine). Dar eu zic sa nu meditezi prea mult, ca cine stie ce lucruri poti afla despre tine, si nu stiu daca o sa iti placa...
@SLVC
Cred ca ai incurcat un pic salile de curs! :-)

Trimiteți un comentariu