20 ianuarie 2010

I'm the Queen of Liberties

Sunt incapabila sa imi fac autoportretul... Oricat de mult incerc, tot nu reusesc sa proiectez imaginea pe care o vad eu din interior, iar din imaginea pe care reusesc sa o creez privitorii retin exact detaliile care imi sunt straine.

Don't get your panties in a bunch, inca nu am renuntat la parul lung si castaniu! :-)

6 comentarii:

Simion Cristian spunea...

Ai un premiu la mine pe blog... poate te ajuta la proiectie! :)

Blanche Neige spunea...

Multumesc, acum ma conformez si vin cu o postare noua!

penisdemasa spunea...

dacă tu ești cuin, cântă și tu așea și-ți voi fi sclav pe veci...
http://www.youtube.com/watch?v=v3xwCkhmies

Blanche Neige spunea...

Am reusit sa trec peste cele mai negre zile din viata mea ascultand obsesiv Queen, asa ca pentru mine, din pacate, muzica lor e uneori sinonima cu durerea. E frumoasa piesa ta, preferata mea e insa Save me (nu stiu de ce nu reusesc sa pun link-ul...). Acum ascult altceva, care imi da o inexplicabila stare de bine (desi se uita lumea crucis la mine :-)).

Anonim spunea...

Dacă te simţi aşa, queen of liberties, înseamnă că ce e mai greu a trecut! Oricum, sunt alături de tine, şi la rău, şi la bine! :)

Blanche Neige spunea...

Mersi, mersi :-) Nu ma simt chiar ca o Queen, dar macar incep sa ma simt ca bufonul regelui :-P Faza cu Queen of Liberties e o ”inside joke” de-a mea, dar e aiurea de explicat (imi cer scuze pentru toate expresiile astea in engleza, dar nu stiu de ce in ultimul timp gandesc in limba asta...).

Trimiteți un comentariu